Lyserosa supersmoothie for småtasser - Bare Bra Barnemat

Lyserosa supersmoothie for småtasser

Husk at morsmelk og/eller morsmelkerstatning skal være hovedføde til babyen din hele det første året. For barn som fullammes er det ingen grunn til å starte med annen mat før barnet har fylt 6 måneder (Helsedirektoratet, 2017). Fast føde skal tidligst innføres ved 4 måneder, men alt fra 4 – 7 måneder er helt normalt tidspunkt å starte med fast føde. 

Lyserosa supersmoothie til småtasser

Passer fra 6 måneder. Bruk gjerne morsmelk/morsmelkerstatning i denne istedenfor kokosmelk om babyen er under 1 år.

Du trenger:

  • en neve frossen brokkoli
  • en neve frosne jordbær
  • 1 eggeplomme
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ss chiafrø
  • 1 banan

Bruk økologiske ingredienser så lang det lar seg gjøre! 🙂

Juice til hele familien

Vil du få i barna mer grønnsaker?

Få en GRATIS smakebit på juiceboken!

Vi vet hvor vanskelig det kan være å få i barna nok grønnsaker. Her får du en sniktitt på hvordan du enkelt kan få i barna mer grønnsaker. 

Kjør i blender til du har en smidig og deilig smoothie.

Tips: frys restene i ispinneformer

Om forfatteren Veronika Bjørnstad

Veronika elsker gode råvarer og mat laget med kjærlighet. Hun ønsker at alle barn skal få den beste starten på livet med bra mat. Det viktig at å ha respekt for naturen og dyrene vi spiser. Derfor streber hun etter at vi skal bruke hele dyret og spise mest mulig sprøytefri mat!

følg meg på:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.