Peanøttsjokolade på pinne som passer fra 10 måneder
Peanøttsjokolade på pinne som passer fra 10 måneder

Peanøttsjokolade på pinne som passer fra 10 måneder

En nydelig sjokoladeis søtet med banan. Passer også for de minste, tidligst 10 måneder fordi vi bruker havremelk i isen.

Oppskrift

Passer fra 10 måneder

Oppskriften gir 6-8 pinneis

Allergener: peanøtter

Ingredienser

1 moden banan

1 ts kakao

1 ss crunchy eller creamy peanøttsmør

1 ½ dl havremelk

10 isbiter

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en blender og bland godt. Ha det over i ispinneformer. Når isen er frossen kan du dyppe i kremfløte eller kokosmelk for pynt.

Her ser du fremgangsmåten på hvordan du kan lage peanøttsjokolade på pinne.

https://www.facebook.com/barebrabarnemat/videos/813558758841390/

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Hempfrøkuler - naturlig søtsaker - Bare Bra Barnemat sier 9. august 2018

[…] Peanøttsjokolade på pinne […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.