Så enkelt lager du pinnebrød som barna kan grille på tur
Så enkelt lager du pinnebrød som barna kan grille på tur

Så enkelt lager du pinnebrød som barna kan grille på tur

Pinnebrød lages i en fei, denne oppskriften blandet jeg sammen, hadde i en pose og så gikk vi ut på tur. Kan grilles rett på pinnen eller grill pølse først og surr pinnebrødet rundt og stek det.

Kan gis fra 6 måneder, gir 6-10 pinnebrød avhengig av størrelsen

Pinnebrød

4 dl sammalt hvete eller spelt
2 ts bakepulver
1,5 dl vann
2 ts oregano
4-5 ss kaldpresset olivenolje

smakebit på Barnematboka


Her får du smakebiten på den nyeste e-boken Bare Bra Barnemat hjemmelaget mat til hele familien helt gratis.

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene i en bolle. Blir deigen for klissete kan du spe på med litt mer mel. Form deigen til en stor bolle og smør den inn med olje og ha deigen i en boks eller en pose. Når du skal steke pinnebrødene tar du en bit av deigen og ruller til en pølse. Så tvinner du deigen rundt pinnen og steker brødet på bålet. Prøv å finne en del av bålet som ikke er for varm, og la brødet steke der.

Tips: Finn en pølse av god kvalitet, gill pølsen slik at den er gjennomvarm og ha pinnebrød rundt, for så å steke pinnebrødet rundt pølsen.

Dette kan du finne på med barna i disse innetider - 5 tips

Her får du flere tips til barnemat på tur.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.