Pinnebrød lages i en fei! Denne oppskriften blandet jeg sammen, hadde i en pose og så gikk vi ut på tur. De kan grilles rett på pinnen, eller så griller du pølse først og surr pinnebrødet rundt og steker det etterpå. Gøy for barna å prøve å grille selv også.
Oppskrift
Kan gis fra 6 måneder
Gir 6-10 pinnebrød avhengig av størrelsen
Allergener: gluten
Ingredienser
4 dl spiret brødmiks eller sammalt hvete-/speltmel
2 ts bakepulver
1,5 dl vann
2 ts oregano
4 ss kaldpresset olivenolje
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene i en bolle. Blir deigen for klissete kan du spe på med litt mer mel. Form deigen til en stor bolle og smør den inn med olje og ha deigen i en boks eller en pose. Når du skal steke pinnebrødene tar du en bit av deigen og ruller til en pølse. Så tvinner du deigen rundt pinnen og steker brødet på bålet. Prøv å finne en del av bålet som ikke er for varm, og la brødet steke der.
Tips: Finn en pølse av god kvalitet, grill pølsen slik at den er gjennomvarm og ha pinnebrød rundt, for så å steke pinnebrødet rundt pølsen.
Her får du flere tips til barnemat på tur.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.