"Sjokolade" mot forstoppelse som kan gis fra 2 år

«Sjokolade» mot forstoppelse som kan gis fra 2 år

Det er faktisk mulig å prøve sjokolade mot forstoppelse. Mat kan være medisin, godis og næringsrikt på samme tid. Hvordan er det mulig? Jo – magnesium fra kakao og mellomlange fettsyrer fra kokosolje som kan hjelpe på forstoppelse.

Oppskrift

Passer fra 2 år (her kan du lese mer om denne anbefalingen)

Allergener: ingen

Husk at honning ikke skal gis til barn under 12 måneder

Ingredienser

50 gram kakaomasse

90 gram kakaosmør

5 ss kokosolje
⁣⁣⁣⁣
2 ss honning

Slik gjør du

Kok opp en kjele med vann. Sett en bolle som er større enn kjele-åpningen på toppen. Den må dekke åpningen så det varme bannet varmer opp bollen og ikke dampes ut. Ha alle ingrediensene i bollen og la det smelte. Rør godt og hell deretter sjokoladen oppi en form som du setter kaldt med en gang. La det stå neon timer i kjøleskap eller fryser før du spiser de.

 

⁣⁣⁣⁣"Sjokolade" mot forstoppelse som kan gis fra 6 måneder

 

Her kan du lese enda flere tips ved treg mage eller forstoppelse hos barnet ditt.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.