Blåbær trukket i yoghurt - passer fra 12 måneder

Blåbær trukket i yoghurt – passer fra 12 måneder

Disse kamuflerte blåbærene lager du med bare 2 ingredienser, og vipps så har du en liten spennende snack til barnet ditt.

Oppskrift

Passer fra 12 måneder

Allergener: melk

Kamuflerte blåbær med gode melkesyrebakterier - sunn babysnacks

Ingredienser

1 kurv blåbær

2 dl naturell yoghurt

Slik gjør du

Vask blåbærene og la de tørke før du legger de i fryseren en times tid. Dypp frosne blåbær i naturell yoghurt og legg de tilbake i fryseren om de ikke skal spises med det første.

Bør serveres straks de kommer ut av fryseren.

Kamuflerte blåbær med gode melkesyrebakterier - sunn babysnacks

Oppskrift på populære cashewkuler finner du her.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.