Sunn babysnacks - Kamuflerte blåbær med gode melkesyrebakterier

Sunn babysnacks – Kamuflerte blåbær med gode melkesyrebakterier

Kamuflerte blåbær lager du med bare 2 ingredienser og er gjort på null komma niks. Kjøp gjerne økologiske blåbær og økologisk naturell yoghurt om du finner. Her har jeg brukt en naturell upasteurisert yoghurt, men du bør kjøpe pasteurisert til de minste. Når yoghurten er upasteurisert er den ikke varmebehandlet og beholder flere av sine naturlige egenskaper, men det gjør også at forholdene er bedre tilrettelagt for bakterievekst. Mattilsynet fraråder derfor upasteuriserte produkter til barn under 10 år i tillegg til personer med svekket immunforsvar.

Sunn babysnacks

Fra 10 måneder

Kamuflerte blåbær med gode melkesyrebakterier - sunn babysnacks

Du trenger

1 kurv blåbær

2 dl naturell yoghurt

Vask blåbærene og la de tørke før du legger de i fryseren en times tid. Dypp frosne blåbær i naturell yoghurt og legg de tilbake i fryseren om de ikke skal spises med det første.

Bør serveres straks de kommer ut av fryseren.

Kamuflerte blåbær med gode melkesyrebakterier - sunn babysnacks

Oppskrift på populære cashewkuler finner du her.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.