Vannmelon - og jordbærslush (kan gis fra 6 måneder)
Vannmelon- og jordbærslush (kan gis fra 6 måneder)

Vannmelon- og jordbærslush (kan gis fra 6 måneder)

Å la barna bli vant til naturlig sunne godsaker fra frukt og bær er helt fantastisk. Denne vannmelon- og jordbærslushen er en sikker vinner hos alle barn. Hva med vannmelon- og jordbærslush til bursdagsfeiringen?

Tips: lag dobbel porsjon – denne forsvinner raskt

Vannmelon- og jordbærslush

Fra 6 måneder

Gir 1 liter slush

Du trenger:

  • 750 gram vannmelon
  • 100 gram frosne jordbær

Vannmelon- og jordbærslush (kan gis fra 6 måneder)

Skjær vekk skallet på vannmelon og ha melonen i en blender. Ha i 100 gram frosne jordbær og kjør til slushen er glatt. Drikkes med en gang eller lagres på flasker i kjøleskap i inntil to dager. Husk å riske flasken før du serverer om den blir stående. Har du rester kan du også enkelt fryse ned slushen i ispinneformer.

Her finner du oppskrift på sjokolademilkshake med mintsmak.

Få oppskrifter på SUNNERE IS til barna

Her får du smakebiten på e-boken is og smoothie helt gratis.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!