Sjokolademilkshake med mintsmak som passer fra 12 måneder
Sjokolademilkshake med mintsmak som passer fra 10 måneder

Sjokolademilkshake med mintsmak som passer fra 12 måneder

Sjokolademilkshake er en mektig dessert som også metter godt i seg selv. Del gjerne sjokolademilkshaken i flere små glass med isbiter i og nyt som en liten dessert eller et lite måltid.

Husk at honning kun skal gi til barn over 1 år.

Oppskrift

Passer fra 12 måneder

Gir et stort glass

Allergener: melk, egg

Ingredienser

1 frossen banan

2 dl havremelk

1/2 dl fløte

1 eggeplomme

1 ts honning

1 ss kakaopulver

2-3 ts peppermynteolje eller en neve friske mynteblader

5-6 isbiter

Sjokolademilkshake med mintsmak som passer fra 10 måneder

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til konsistensen er jevn. Kjør isbitene i blenderen sammen med shaken eller fyll et glass med isbiter og hell milkshaken over.

Her finner du oppskrift på enda en mektig smoothie: cashew og banansmoothie.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.