En genial måte å skjære opp vannmelon til barna
Vannmelon

En genial måte å skjære opp vannmelon til barna

Våre barn elsker vannmelon og det er så enkelt og servere på 17. mai bordet, ha med til barnehage eller skoleavslutning eller på varme sommerdager. Her skal du få et genial tips til hvordan du skjærer opp og serverer vannmelon til barna dine!

Slik gjør du

Du trenger en vannmelon – det er ofte billigere kg pris på hel vannmelon og skjære selv, enn å kjøpe ferdig oppskjært.

Husk å skylle vannmelonen godt først, så ikke bakterier og skitt fra utsiden blir med inn på fruktkjøttet når kniven skjærer gjennom skallet.

Bruk en stor og skarp kniv. Deretter deler du vannmelonen i to og legger den flate delen av melonen ned mot skjærebrettet. Så skjærer du rutemønster på melonen så de blir som små pinner.

Dander pinnene på et fat og server!

Superenkelt og genialt for de små hendene. Vi syntes barna spiser opp mer av fruktkjøttet på denne måten, og det det blir mindre gris når man ikke får hele melonbåten oppover kinnene.

 

Her kan du laste ned vårt gratis oppskriftshefte med flere tips til 17. mai.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

Om forfatteren Thea i Bare Bra Barnemat

Ernæringsrådgiver i Bare Bra Barnemat med mastergrad i human ernæring, og fagansvarlig i medlemsportalen vår Barnematfabrikken. Mamma til to gutter og opptatt av å hjelpe deg med å lage mat med næringsrike råvarer!

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.