Legg igjen en kommentar:
14 kommentarer
Hei, du kan bruke annet mel du har:) Havremel f.eks eller spelt:)
SvareStekes på medium varme til de er litt gylne på begge sider, tar ca 5 min 🙂
SvareDisse er kjempe gode bare som de er med en dipp, på skiva eller som middagsmat med f.eks ovnsbakte poteter til 🙂
SvareKan man steke dem i ovn o stedet? Jeg har ikke tålmodighet til å stå å steke dem.. 😅
SvareHei Linda! Jeg vil tro de får en litt sprøere stekeskorpe når man steker de i pannen, og det er min erfaring at det kan være en fordel med vegetarkaker, spesielt uten egg. Vi har ikke testet i ovnen, men hvis du prøver, så gi oss gjerne en tibakemelding på hvordan det fungerer. Hilsen Thea BBB
SvareHei! Her har du noen tips: jeg syntes kikertmel fra en asiatisk butikk ofte har bedre bindeevne enn det jeg kjøper på helsekosten og dagligvarebutikken. Du kan også prøve å la chiafrøene svelle i litt vann og ha de utenom food prosessoren, og vende det inn etterpå. Hvis du tåler egg kan du også tilsette det for å få de til å binde bedre sammen. Håper det kan hjelpe på. Hilsen Thea BBB
SvareKan man bruke potetmel her, eller vil ikke det være en god erstatning for kikertmel?😅
SvareHei Regine! Vi har ikke testet, så har ikke noe fasit å gi deg dessverre, men godt mulig det kan fungere bra ja 🙂 Det sakl jo ikke være så mye i oppskriften. Gi oss gjerne en tilbakemelding hvis du tester det. Hilsen Thea BBB
SvareLinsekakene kan fryses ja. Putter de i en tett boks i frysern 🙂
Svare