Finger pops - is du kan gi til de minste

Finger pops – is du kan gi til de minste

Har du lyst til å lage sunnere is i helgen? Her får du en enkel oppskrift på små fingerpops. En herlig gul is, med naturlig søtsmak fra appelsin, ananas og banan.

Isen kan gis i små mengder allerede fra 6 måneder, men de færreste barna trenger is da, så det passer best fra 12 måneder. De minste barna er jo heller ikke vant til den iskalde konsistensen.

Her finner du oppskrift på frukt på pinne, som ikke renner og passer perfekt til de minste barna.

Oppskrift

Kan gis i små mengder fra 6 måneder

Gir 6 – 8 små pinneis

Allergener: ingen

Ingredienser

1 dl kokosmelk (velg helfet fordi den faktisk inneholder jern)

1/2 appelsin

2 never frossen ananas

1/2 banan

1/4 ts gurkemeiepulver

Slik gjør du

Ha kokosmelken i en blender. Skrell en halv appelsin og ha den i sammen med appelsin, ananas, banan og gurkemeie. Kjør til alt er jevnt blandet. Fordel i isformer og frys ned.

Oppskrifter på SUNNERE IS til barna

22 oppskrifter på naturlig søte iskremer, 14 deilige smoothier, iskaffe og hjemmelaget granola - i forhåndssalg nå!

 

Har du hatt like fint vær som oss denne uken? Her finner du Bare Bra Barnemat sin solkremguide der vi deler med deg hva vi ser etter i en god og trygg solkrem til barna.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

Om forfatteren Thea i Bare Bra Barnemat

Ernæringsrådgiver i Bare Bra Barnemat med mastergrad i human ernæring, og fagansvarlig i medlemsportalen vår Barnematfabrikken. Mamma til to gutter og opptatt av å hjelpe deg med å lage mat med næringsrike råvarer!

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.