Fruktspyd til 17. mai

Fruktspyd til 17. mai

Er du klar for 17. mai? Det kan være hektisk dager i forkant med forberedelser til den store dagen. Det er skjorter som skal strykes, sølv som skal pusses, barna trenger kanskje sko i en større størrelse og det er mat som skal handles.

Vi har gjort det litt enklere for deg ved å samle alle våre beste 17. mai oppskrifter i et gratis hefte som du kan laste ned her.

I år har vi tenkt til å servere is til frokost og ostekake til dessert!

Et annet supert tips er å lage fruktspyd. Det ser dekorativt ut på bordet og er enkelt å servere. Kanskje barna dine vil være med å lage de?

Oppskrift

Passer fra 6 måneder (obs; tilpass evt konsistensen til de minste)

Gir ca 11 spyd (men du kan enkelt justere mengden/størrelsen selv)

Allergener: ingen

Ingredienser

1 liten kurv jordbær

1 liten kurv blåbær

2 – 3 bananer

11 grillpinner

Slik gjør du

Skyll jordbær og blåbær.

Fjern stilk fra jordbærene og bruk de hele eller del de i to.

Skrell banan og skjær litt tykke skiver.

Stikk frukt og bær på pinner slik du ser på bildet, eller lag flagget enda større eller mindre.

 

 

Hipp hipp hurra og god 17. mai til dere alle sammen! Nyt dagen sammen med barna.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

 

Om forfatteren Thea i Bare Bra Barnemat

Ernæringsrådgiver i Bare Bra Barnemat med mastergrad i human ernæring, og fagansvarlig i medlemsportalen vår Barnematfabrikken. Mamma til to gutter og opptatt av å hjelpe deg med å lage mat med næringsrike råvarer!

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.