Grønn morgenjuice - passer fra 12 måneder
Kan være sterk for de minste, begynn i så fall med litt og øk mengden etter hvert.

Grønn morgenjuice – passer fra 12 måneder

Grønn morgenjuice gir mer grønnsaker i hverdagen. Selv om man juicer bort fiberet vil juice fortsatt tilføre vitaminer og mineraler. Det kan også være en bedre alternativ enn butikk-kjøpt juice ettersom denne ikke er varmebehandlet og inneholder mer grønnsaker enn de fleste andre kjøpte juicene. Dette kan kombineres med smoothier og å servere grønnsakene i sin opprinnelige form. Det er nemlig også viktig å servere hele grønnsaker så barnet blir kjent med råvaren og ikke minst får nytte av fiberet som finnes i de hele råvarene.

Hjemmepresset fersk juice kan gis fra barnet ditt er 12 måneder fordi det kun anbefales morsmelk/morsmelkerstatning og vann det første leveåret.

Oppskrift

Passer fra 12 måneder

Allergener: selleri

Ingredienser

3 stenger stangselleri

1 økologisk sitron (les mer om hvorfor vi anbefaler økologiske sitrusfrukter her)

2 epler

1 pære

100 g frisk spinat

2-3 cm frisk ingefær

½ agurk

Grønn morgenjuice - en frisk juice for hele familien

Slik gjør du

Vask og kutt stangselleri i 4-5 cm lange biter. Skjær vekk skallet på sitroner, fjern kjernen på eplene, og del pæren i fire. Kutt av ca 2 cm på en ingefærrot og del denne i fire.

Her kan du laste ned smakebiten på e-boken juice – en frisk start for hele familien.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.