Grønn morgenjuice - en frisk juice for hele familien
Kan være sterk for de minste, begynn i så fall med litt og øk mengden etter hvert.

Grønn morgenjuice – en frisk juice for hele familien

Grønn morgenjuice for mer grønnsaker inn i hverrdagen. Synes du det er vanskelig å få i familien nok grønnsaker? Da er sunne grønnsaksjuicer en super måte å snike inn gode næringsstoffer. Du kan enkelt variere ulike typer grønnsaker ved å gå etter farger. Grønne, gule, røde – hele regnbuens farger sørger for et bra tilskudd til små og store kropper.

Juice er en enkel måte å snike inn grønnsaker til små og store. Har du et barn som spiser lite grønnsaker er det kjempefint å gi juice i tillegg til å tilby grønnsaker til alle måltider. Husk at barnet ditt kanskje må smake en matvare opp til 20 ganger før matvaren aksepteres. Dette gjelder også grønnsaker, men med en grønnsaksjuice i tillegg, kan du senke skuldrene litt siden du vet at barnet ditt får i seg viktige vitaminer og mineraler fra grønnsaksjuicen.

Hjemmepresset fersk juice kan gis fra barnet ditt er 12 måneder.

Grønn morgenjuice

Du trenger:

3 stangselleri

1 sitron (fjern skallet)

2 epler

1 pære

100 g spinat

2-3 cm ingefær (kan være strek for de minste, begynn i så fall med litt og øk mengden etter hvert)

½ agurk

Grønn morgenjuice - en frisk juice for hele familien

Fremgangsmåte

Vask og kutt stangselleri i 4-5 cm lange biter. Skjær vekk skallet på en sitron, fjern kjernen på eplene, og del pæren i fire. Kutt av ca 2 cm på en ingefærrot og del denne i fire.

Kan være sterk for de minste, begynn i så fall med litt og øk mengden etter hvert.

Her kan du laste ned smakebiten på e-boken juice – en frisk start for hele familien

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.