jordbærsmoothie - lag næringsrik smoothie til hele familien

Jordbærsmoothie – lag næringsrik smoothie til hele familien

Jordbærsmoothie er en næringsrik og mettende smoothie som passer for hele familien. Lag opp og frys i mindre porsjoner eller sett i kjøleskapet til dagen etter så er frokosten klar. Denne passer fra 6 måneder hvis du bytter ut yoghurt med morsmelk/morsmelkerstatning og kokosmelk. Les mer om hvilke matvarer du ikke bør gi babyen her.

Jordbærsmoothie

Du trenger

1 pose frosne jordbær, ca 400 gram

4 dl naturell yoghurt (fra 10 måneder)

1 eggeplomme

1 avocado

1 ss omega-3

Ha alle ingrediensene i en blender eller bruk en stavmikser og bland godt. Husk at frosne utenlandske bær bør kokes. Du kan lese mer om det her. 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

2 kommentarer
Gunn sier 7. november 2017

Leser noen steder at man ikke skal gi jordbær til babyer. Vet dere hvorfor? Og er det egentlig trygt i gi?

Svare
Gunn sier 9. november 2017

Så bruk av sprøytemidler er grunnen til at jordbær noen ganger ikke anbefales til babyer?

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.