Julemarsipan med deilig karamellaktig smak
Denne julemarsipanen er laget med kokosblomstsukker som gjør at smaken blir deilig karamellaktig og får en myk kjerne. Vi anbefaler først og fremst å søte med frukt til barn, men om du ønsker kan julemarsipan gis fra 1 år. Bananstaver som passer fra 6 måneder finner du oppskrift på her. Finmalte mandler uten skall finner du i små poser i dagligvarebutikken og kokostblomstsukker finner du i utvalgte butikker eller på helsekost.
Du trenger
200 gram finmalte mandler uten skall
60 gram kokosblomstsukker
2 eggehviter
Mørk sjokolade til pynt

Sånn gjør du
Ha mandelmel og kokosblomstsukker i en bolle og bland godt. Mandelmel finner du i små poser på dagligvarebutikken.
Tilsett 2 eggehviter og bland godt til deigen er seig.
Rull til marsipanpinner og legg på et bakepapirkledd stekepapir.
Stekes på 200 grader i 10 minutter.
Avkjøles før de pyntes med mørk sjokolade.
Mørk sjokolade kan smeltes i kjele eller vannbad. Jeg tilsetter en liten teskje kokosolje for å gjøre sjokoladen enklere å håndtere.
Ser du etter flere oppskrifter på godsaker bør du sjekke ut denne supergode sjokoladekaken med dadler.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.
Klem fra Stine
