Lun potetsalat med balsamico og rødløk - Bare Bra Barnemat

Lun potetsalat med balsamico og rødløk

Lun potetsalat med balsamico og rødløk

En potetsalat trenger ikke se ut som den klassiske du finner i butikken. Denne potetsalaten kan serveres lunken eller kald, og smaker utrolig godt. Kald potetsalat inneholder restistent stivelse som er mat til de gode bakteriene i tarmen.

Oppskrift på lun potetsalat med balsamico og rødløk

Du trenger: 

  • 5-6 poteter med skall
  • 1/4 rødløk, kuttes i biter
  • 0,5 dl olivenolje
  • saften av 1/2 sitron
  • 3-4 ss balsamico
  • Urter, feks persille eller oregano.

Fremgangsmåte:

Del potetene i litt store biter og kok de til de er møre. Velg en kokefast variant så den ikke gå i oppløsning i prosessen. Hell vannet av potetene når de er ferdig kokt.

Mens potetene koker, hakker du rødløk og urter. Finn også frem et glass med lokk hvor du her i olje, sitronsaft og balsamico. Ha på lokket og rist blandingen godt før du har den over de nykokte potetene sammen med løk og urter.

Bland poteter og oljemiksen godt sammen, det tar litt tid før olje og eddik trekker inn i potetene, så du må røre i flere omganger.

Servér som den er eller vent til den bli kaldt. Kan serveres inntil alt av middager.

Trenger du tips? Da finner du flere her.

Superenkel middag med sei

Torskemiddag

 


Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg oss daglig på Snapchat her eller instagram her

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine

Om forfatteren team_barebrabarnemat

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

 Bli trygg på å lage barnematen selv - Bli med på gratis foredrag onsdag 20. november kl. 10.00