Bli en del av team Bare Bra Barnemat

Bli en del av team Bare Bra Barnemat

Vi søker etter en ansatt til butikken vår, Bare Godt. Er det deg?

Hvem er vi?

Bare Bra Barnemat jobber for å gjøre foreldre trygge på å lage barnematen selv når de skal i gang med fast føde. Dette gjør vi gjennom kunnskapsformidling via sosiale medier, bøker og foredrag.

I 2022 startet vi også opp en egen produktserie som er basert på norsk, økologiske spiret speltkorn.

Både bøkene og produktene selges i vår butikk i Drammen, Bare Godt.

Her søker vi nå etter en ny ansatt som kan hjelpe til med kundebehandling, butikkdrift og varehåndtering.

Arbeidsoppgaver

  • Daglig drift av butikken: påfyll av varer, vareplassering, holde det ryddig og presentabelt, prising og etiketter, produkthåndtering og kassehåndtering.
  • Veilede kunder i butikken.
  • Lagerhåndtering.
  • Pakke varer som bestilles fra nettbutikken.
  • Oppdatering i nettbutikken.
  • Legge ut innhold i sosiale medier.
  • Bidra i produktutvikling.
  • Mulighet for deltakelse på eventer.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har interesse for god helse generelt og et næringsrikt kosthold spesielt. Vi ønsker at du har spesifikk interesse for og/eller erfaring med mat til barn siden våre kunder primært er småbarnsforeldre eller andre som lager mat til og/eller jobber med mat til barn.

Vi søker deg som ønsker ansvar. Du tar initiativ, er effektiv og jobber godt selvstendig.

Vi tilbyr

Vi som jobber i Bare Bra Barnemat elsker jobben vår og brenner for å hjelpe foreldre med å bli trygge på å lage barnematen selv. Vi er få, og du blir en del av et miljø som jobber tett sammen på tvers av bedriften.

Du blir en del av et team som jobber for å dele kunnskap, inspirere og spre matglede.

Du får nødvendig opplæring i hva og hvordan vi jobber med kunnskapsformidling i Bare Bra Barnemat, våre produkter og butikkdriften.

Stillingen er deltid, og utgjør ca 45 timer i måneden, med mulighet for utvidelse. Hovedsakelig er arbeidstiden på dagtid mandag, tirsdag og lørdag.

Arbeidssted er Bare Godt, Konnerudgata 10 C, 3045 Drammen.

Tiltredelse snarlig, og etter avtale.

Lønn etter avtale.

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Thea Falck i Bare Bra Barnemat, [email protected] eller på telefon 48141851.

Send oss din søknad på [email protected] og merk med: «Søknad Bare Godt».

 

Håper å høre fra deg!

 

Om forfatteren Thea i Bare Bra Barnemat

Ernæringsrådgiver i Bare Bra Barnemat med mastergrad i human ernæring, og fagansvarlig i medlemsportalen vår Barnematfabrikken. Mamma til to gutter og opptatt av å hjelpe deg med å lage mat med næringsrike råvarer!

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.