Peanut butter cups med 3 ingredienser - kan gis fra 1 år
Peanut butter cups med 3 ingredienser - fra 1 år

Peanut butter cups med 3 ingredienser – kan gis fra 1 år

Denne superenkle oppskriften er fra e-boken påskesnop. Vil du lage sunnere påskesnop i år kan du laste ned smakebiten på e-boken her med flere oppskrifter på næringsrik påskekos.

Peanut butter cups med 3 ingredienser

Fra 1 år. 15-20 stykker

200 gram mørk sjokolade, 70%

Fyll

100 gram crunchy peanøttsmør

50 gram smør

Søtning om ønskelig

1 klype salt

Peanut butter cups med 3 ingredienser - fra 1 år

Sett formene du skal bruke i fryser så de er ordentlig kalde. Smelt mørk sjokolade på svak varme og avkjøl så den ikke er for varm. Hell i former og pass på så du får sjokolade rundt og opp på kanten så du lager en liten kopp du kan fylle peanøttmassen med. Sett i fryseren i 10 minutter mens du blander fyllet.

Bland peanøttsmør, smør og salt i en kjele og varm opp på svakeste varme. Vil du bruke søtning kan du mose inn en halv banan eller bruke en teskje honning/lønnesirup eller annen søtning.

Rør sammen og ha i små former. Settes i fryseren før de nytes. Bør oppbevares kaldt, gjerne i kjøleskap.

Peanut butter cups med 3 ingredienser - fra 1 år

Vil du ha flere tips til påskeegget? Last ned smakebiten på e-boken påskesnop her

sunt påskesnop

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!