Oppskrift
Passer fra 10 måneder
Gir nok til 2 voksne og 2 barn
Allergener: melk
Ingredienser
3 fedd hvitløk
3 dl tørre røde linser
2 dl vann
2 dl kokosmelk
1/2 squash
1/2 paprika
2 gulrøtter
2 ss grønn pesto
100 gram kremost naturell
1 ss tørket koriander
Salt og pepper
Slik gjør du
Finhakk hvitløk og stek i smør. Kutt squash og paprika i små terninger og stek sammen med hvitløken.
Finn frem en kjele, ha i vann og linser og kok opp. Skrell og kutt gulrøtter i terninger å ha i sammen med linsene. Sett på lokk å la småputre i ca 15 minutter. Tilsett mer væske om nødvendig, kokosmelk eller vann.
Tilsett koriander, pesto, kremost til slutt.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg oss daglig på Instagram her.