Cashewdipp med rødbete til grønnsaksstaver eller som pålegg
Cashew- og rødbetedipp til grønnsaksstaver eller som pålegg

Cashewdipp med rødbete til grønnsaksstaver eller som pålegg

Cashewdipp med rødbete kan gis fra 12 måneder ettersom rødbete ikke anbefales til de minste på grunn av nitrat. Du kan lese mer om det her. Vil du lage denne til de minste kan du bytte ut rødbete med en gulrot eller ca 50 gram søtpotet. Kan brukes som grønnsaksstaver, til salat eller som pålegg.

Cashewdipp med rødbete

3 dl cashewnøtter (bløtlegges i minimum 2 timer)

1 liten rødbete – jeg kjøper økologiske ferdig kokte

2 ss sitronsaft

1/2 ts hvitløkspulver

1 ts tamari (soyasaus)

1 klype salt (ikke til de minste)

Cashewdipp med rødbete til grønnsaksstaver eller som pålegg

Sånn gjør du

Ha cashewnøttene i et desilitermål og fyll opp med vann. Bløtlegg i minimum 2 timer. Hell av vannet og ha cashewnøttene i en foodprosessor. Kjør nøttene i noen sekunder og skrap ned fra kantene. Tilsett sitronsaft, tamari, hvitløkspulver, rødbete og 1 klype salt. Kjør til konsistensen er kremete. Husk å skrape ned fra kantene om det fester seg.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg oss daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!