Superdigge favorittvafler som hele familien kommer til å elske

Superdigge favorittvafler som hele familien kommer til å elske

Favorittvafler kan du slumpe deg frem til å bruke det du har i kjøleskapet, eller følge oppskriften under. Disse superdigge vaflene kommer hele familien til å elske! Jeg pleier å bruke opp fløteskvetter og rømmerester men du kan også lage de helt melkefrie. Babyen din kan få syrnede produkter som yoghurt, kefir og rømme fra 10 måneder.

Vaffelrøre fra 10 måneder

4 dl siktet speltmel

1 dl sammalt speltmel

1-2 dl havregryn

1 l kefir eller vann

5 egg

80 gram smør

1 dl lønnesirup eller annen søtning. Vi anbefaler å bruke godt modne bananer som søtning hvis babyen din er under et år.

1 ts natron

1-2 ts kardemomme

Bland speltmel og kefir og dekk til med plast. La stå i 6-8 timer, da blir vaflene aller best. Tilsett egg, smeltet smør, natron og kardemomme og bland godt. Du kan også bytte ut kefir med vann eller helmelk.

Tilbehør kan være seterrømme, blåbær, bringebær eller jordbær.

Sjekk også ut denne enkle oppskriften på bananlapper med bare to ingredienser.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

2 kommentarer
Tuti sier 2. februar 2020

Skal man blande havregryn sammen med speltmel og kefir og la de stå i 6-8 timer; eller etterpå?

Svare
    Stine Pedersen Svarthe sier 26. mars 2020

    Ja 🙂

    Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.