Grønn frokostsmoothie - en kickstart på dagen for små og store

Grønn frokostsmoothie – en kickstart på dagen

Grønn frokostsmoothie – en kickstart på dagen

Å få i barna nok grønnsaker kan være en utfordring. Da er det supert at det er mulig å snike inn masse gode grønnsaker og frukt i en deilig smoothie.

Denne smoothien passer for barn fra ett år og oppover siden den inneholder spinat. Kutter du spinaten kan du også gi den til mindre barn.

Denne oppskriften gir nok til to små og to voksne.

grønn smoothie

Juice til hele familien

Vil du få i barna mer grønnsaker?

Få en GRATIS smakebit på juiceboken!

Vi vet hvor vanskelig det kan være å få i barna nok grønnsaker. Her får du en sniktitt på hvordan du enkelt kan få i barna mer grønnsaker. 

Du trenger:

  • 50 gram spinat (fint om du finner øko)
  • en neve cantaloupemelon
  • en neve frossen frukt (kan også være fersk) Ananas og fersken
  • 1/2 lime (skrelles)
  • 5-6 mynteblader
  • 1/2 avokado
  • 3 dl vann

Gjør slik:

Finn frem en blender og ha i spinat, melon, frossen frukt, mynteblader,

Om forfatteren Veronika Bjørnstad

Veronika elsker gode råvarer og mat laget med kjærlighet. Hun ønsker at alle barn skal få den beste starten på livet med bra mat. Det viktig at å ha respekt for naturen og dyrene vi spiser. Derfor streber hun etter at vi skal bruke hele dyret og spise mest mulig sprøytefri mat!

følg meg på:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.