Pasjonsfruktsmoothie med mango og vanilje fra 10 måneder
Pasjonsfruktsmoothie med mango og vanilje fra 10 måneder

Pasjonsfruktsmoothie med mango og vanilje fra 10 måneder

Pasjonsfruktsmoothie kan gis fra 10 måneder med kokosmelk eller havremelk. Server straks eller frys ned i ispinneformer så har du deilig pinneis.

Pasjonsfrukt er rik på vitamin C og E, begge fungerer som antioksidanter og redder cellene fra oksidativt stress. Når du gir kroppen mat som reduserer stress forebygger du livsstilssykdommer ved å gi kroppen den beste muligheten til å reparere seg selv, og bekjempe sykdommer.

Pasjonsfruktsmoothie

2 glass

3 pasjonsfrukt

150 gram mango

1 banan

2 små dadler

1 ts vaniljepulver

1/2 avokado

5 dl havremelk/kokosmelk

5-6 isbiter

Mango- og pasjonsfruktsmoothie med vanilje fra 10 måneder

Ha alle ingrediensene i en blender og bland godt. Server straks. Passer også å fryse ned som pinneis.

Lurer du på når det er trygt å gi melk? Les mer om hvilke matvarer du ikke bør gi babyen din her.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Spiser barn for mye grøt og brød? - Bare Bra Barnemat sier 11. september 2020

[…] For eksempel disse enkle bananlappene med kun to ingredienser. Eller en deilig pasjonsfrukt smoothie med mettende avokado i? […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.