Cashew- og banansmoothie inspirert av Soho Urban Eatery
Cashew- og banansmoothie inspirert av Soho Urban Eatery

Cashew- og banansmoothie inspirert av Soho Urban Eatery

Cashew- og banansmoothie inspirert av Soho Urban Eatery, en supergod dessertsmoothie. Soho Urban Eatery er et kaffe- og spisested med fokus på økologisk og kortreist. I tillegg til smoothier for store og små har de masse deilige rawkaker og kuler som jeg momser nesten hver gang jeg er innom.

Inspirert av Soho Urban Eatery

Jenny som eier og driver Soho startet først opp i Drammen og nå finner du også en på Oslo City. Hun kommer stadig med noen nye godsaker på menyen og sist jeg var innom smakte jeg denne. Fantastisk god så jeg tenkte jeg måtte prøve meg på den hjemme og dele den med dere om den ble bra. Om den ble! Det er en skikkelig mektig dessertsmoothie som holder til 1 god voksenporsjon eller 2 barneporsjoner. Denne er for litt større barn og oss mammaer. Om du vil kan babyen få smake fra 10 måneder hvis du ikke tilsetter lønnesirup.

Her kan du laste ned gratis smakebit på is- og smoothieboken.

Få oppskrifter på SUNNERE IS til barna

Her får du smakebiten på e-boken is og smoothie helt gratis.

Cashew- og banansmoothie inspirert av Soho Urban Eatery

Til 1 stort glass (ca 3 dl)

2 små myke dadler

1 moden banan

1 ss cashewsmør

1,5 dl kokosmelk

1 ss lønnesirup eller honning

1/4 lime

10 isbiter

Sånn gjør du

Ha dadlene i en blender sammen med banan, cashewsmør og kokosmelk. Hvis du bruker dadler med stein må du huske å ta den ut først.

Har du ikke cashewsmør kan du lage ditt eget her.

Bland til alt er en jevn masse. Tilsett lønnesirup til større barn eller voksne, men vent med å tilsette til du har smakt. Selv synes jeg litt lønnesirup gjør seg i denne, en ordentlig god dessert.

 

Her finner du oppskrift på en spennende smoothie med rødbeter og bønner.

Denne smoothien er et skikkelig energiboost til oss mammaer.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

2 kommentarer
Sjokolademilkshake med mintsmak som passer fra 10 måneder sier 23. juli 2018

[…] Her finner du oppskrift på cashew og banansmoothie. […]

Svare
Hjemmelaget cashewnøttsmør som pålegg, i smoothie eller bakst sier 22. mai 2020

[…] Her finner du oppskriften på banan- og cashewnøttsmoothie. […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.