I dag snakket jeg med en bestemor som hadde kikket på e-boken Bare Bra Barnemats påskesnop. Hun lurte på om vi lagde påskesnop på bestilling, sånn at hun kunne kjøpe inn sunt godis å putte i påskeegget til barnebarna.
For en bestemor! Dette er helt fantastisk, for noen heldige barnebarn. Vi har en drøm om å kunne tilby enkle og sunnere alternativer til alle, fordi alle barn fortjener å vokse opp på sunn og næringsrik mat.
Derfor lager vi enkle oppskrifter som kan lages på 1-2-3, som alle kan klare å lage, selv om du aldri har tatt i en bakebolle før.
Nå finner du også e-boken som en fysisk bok som du kan bla i sammen med barna. Perfekt å ta med på påskeferie!
Oppskrift
Passer fra 6 måneder
Denne oppskriften gir 8-10 muffins
Allergener: egg
Ingredienser
1 moden banan
2 egg
5 dl havregryn
1 ts bakepulver
1 ts ekte vaniljepulver
1 ss gurkemeiepulver
1-2 never økologiske rosiner (les mer om hvorfor vi anbefaler økologiske her)

Sånn gjør du
Mos banan og tilsett 2 egg. Visp sammen.
Ha i det tørre, havregryn, bakepulver, vaniljepulver, gurkemeie og eventuelt rosiner.
Vend godt sammen.
Form til små boller med hendene og legg på bakepapir. Stek i 15 minutter midt i ovnen på 175 grader varmluft.
Hvis du vil kan du smelte sjokolade som du har over (passer fra 12 måneder).
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.