Legg igjen en kommentar:
14 kommentarer
Hei! Takk for supre oppskrifter! Jeg lurer på; om man dobler oppskriften på surdeigspannekaker, så dobler man også porsjonen med surdeig?
SvareHei. Super oppskrift på surdeigspannekaker. Skal røren stå på benken eller i kjøleskapet over natten? Synes det er litt forskjellig hva som blir gjort.
SvareJeg lurte på det samme! Tok en sjanse og hadde den på kjøkkenbenken (så det i en annen oppskrift). Det ble kjempebra!
SvareJa, du kan ha den på kjøkkenbenken ja. Tusen takk for tips Thao!
SvareHei. Er det mulig å lage disse uten egg?
Og hvordan får du de grønne?😊
Ja uten egg går fint, det har jeg testet. Bruker litt ekstra kanel og kardemomme, synes jeg er godt. Men det er smak og behag:) For å få de grønne kan du blande inn en pose med spinat, bruk stavmikser eller blender. Klem fra Stine
SvareJeg har veldig mye surdeigsstarter til overs, hvor mye kan jeg bruke i pannekaker? Matet i går, kan jeg bruke det i pannekaker i dag uten at det står ei natt til?
SvareDu kan bruke 2 ss eller resten om du har mye starter igjen før du mater opp på nytt f.eks:)
SvareDette var noe av det beste jeg har servert familien min til frokost! Tusen takk <3
Svare