Daidalos' grønne slimsmoothie - passer fra 12 måneder

Daidalos’ grønne slimsmoothie – passer fra 12 måneder

Denne grønne smoothien har fått navnet sitt etter barneprogrammet «Labyrint» på NRK. Noen som har sett det? Herlig grønn og full av nyttige næringsstoffer til barna. Klare og knalle farger på maten gjør gjerne barna nyskjerrige.

Oppskrift

Passer fra 12 måneder (6 måneder om du lager uten spinat)

Gir 2 porsjoner

Allergener: egg

Ingredienser

  • 1 boks kokosmelk (ca 3 dl)
  • 1/2-1 dl vann (bruk etter hvor flytende du vil ha smoothien)
  • 1 avokado
  • 1 banan
  • 4 biter frossen ananas
  • 1 eggeplomme
  • 1 god neve spinat

Slik gjør du

Kjør i blender til du for en fin og glatt konsistens. Kan oppbevares i kjøleskap i 2-3 dager, eller fryses som ispinner.

 

Vil du prøve flere smoothieoppskrifter? Lyserosa supersmoothie finner du her.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Se hvordan du kan lage supersunne smoothieblandinger selv sier 25. november 2019

[…] Daidalos’ slimsmoothie […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.