Daidalos' slimsmoothie - Bare Bra Barnemat

Daidalos’ slimsmoothie

Husk at morsmelk og/eller morsmelkerstatning skal være hovedføde til babyen din hele det første året. For barn som fullammes er det ingen grunn til å starte med annen mat før barnet har fylt 6 måneder (Helsedirektoratet, 2017). Fast føde skal tidligst innføres ved 4 måneder, men alt fra 4 – 7 måneder er helt normalt tidspunkt å starte med fast føde. 

For deg med storesøsken i hus – denne smoothien ble navngitt av Frida 4 år. Hun elsker å se på Labirynt på nrk super, og derav navnet «Daidalos’ slimsmoothie».

For dere som ikke har sette det; det er et slags Fangene på fortet for barn. Jeg hadde hatt sååå lyst til å delta, og hadde sikkert søkt mange ganger!

Den er også veldig fin for å få i de minste litt mer grønt!

Passer fra 12 måneder (6 måneder om du lager uten spinat)

Du trenger:

  • 1 boks kokosmelk
  • 1/2-1 dl vann
  • 1 avokado
  • 1 banan
  • 1 tykk skive ananas (2 cm)
  • 1 eggeplomme
  • 1 god neve spinat

Kjør i blender til du for en fin og glatt konsistens. Drikkes helst med en gang siden næringinnholdet taper seg jo lengre den står. Kan oppbevares i kjøleskap i 2-3 dager, eller fryses som ispinner.

Vil du prøve flere smoothieoppskrifter? Lyserosa supersmoothie finner du her.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Se hvordan du kan lage supersunne smoothieblandinger selv sier 25. november 2019

[…] Daidalos’ slimsmoothie […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.