Dette trodde jeg aldri jeg skulle dele med dere nå..

Dette trodde jeg aldri jeg skulle dele med dere nå..

Bittelillejulaften var datteren min dårlig med influensa og jeg kjente at jeg følte meg ganske uggen selv. Jeg hadde ikke begynt på julegavene så jeg fikk pappaen hennes til å komme en tur sånn at jeg kunne ta meg en tur på senteret for å få unna julegavene i tilfelle jeg også lå spysyk dagen etter.

Gravid?

Jeg tok veien innom apoteket og rasket med meg en graviditetstest. Tanken hadde streifet meg, så tenkte at det var greit å utelukke det før jula og alle festlighetene dukket opp.

Det første jeg gjorde når jeg kom inn døra hjemme var å sette meg på do og tisset på testpinnen.

Puh, bare en strek

Bare en strek. Jeg følte meg lettet, jeg er ikke helt sikker på hvorfor, jeg vil jo ha et barn til jeg. Men timinigen hadde jo ikke vært riktig uansett, jeg var så dårlig sist at jeg ble satt ut av spill i 2 måneder. Jeg lå og spydde hver dag og gikk ned nesten 10 kg. Så det føltes bra, det var definitivt ikke noe for meg nå. Jeg skriver bok, jobber med allergikurs, kurs i mat for gravide og ikke minst Barnematfabrikken. Det hadde blitt for mye for meg nå.

Jeg vasket meg på hendene, og plukket opp graviditetstesten for å kaste den i søpla.

Hva!? To rosa streker

To mørkerosa streker. Ganske tydelige. Jeg måtte se vekk og kikke igjen. Gravid!? Jeg var overrasket, glad og litt forvirret. Jeg skjønte også at det ikke var omgangssyke jeg var i ferd med å få men en liten bonus ved det å være gravid.

Nå føler jeg meg veldig heldig og takknemlig som får gå gravid og bære frem et barn til. Jeg vet at det ikke er en selvfølge for alle <3

Mange har lurt på hvorfor jeg ikke har vist meg så mye på Instagram og i sosiale medier den siste tiden og det er altså derfor, fordi jeg som regel ligger rett ut med spybøtta i nær avstand.

Tusen takk for alle koselige meldinger på Instagram og Facebook, jeg gleder meg masse til å dele enda mer babymatinspirasjon i tiden som kommer.

Hvordan var din graviditet? Del gjerne i kommentarfeltet!

Da jeg fødte datteren min ble jeg brått 100% mamma og 0% kjæreste

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

2 kommentarer
Mariela sier 17. januar 2020

Så koselig! Gratulere så mykje❤️ mitt svangerskap besto av 4 mnd med kvalme og spying. Vart innlagd for å få intravenøs. Så føle me dej, de e tongt når de står på som værst, men de kjem en så fin gåva ut av det 😍

Svare
    Stine Pedersen Svarthe sier 19. januar 2020

    Tusen takk:) Oi uff det var på tampen sist men heldigvis slapp jeg det. Det er som du sier, det er så absolutt verdt det men guri så krevende det kan være under graviditeten:)

    Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.