Hjemmelaget, miljøvennlig kroppsskrubb med kun tre ingredienser!
Hjemmelaget, miljøvennlig kroppsskrubb med kun tre ingredienser

Hjemmelaget, miljøvennlig kroppsskrubb med kun tre ingredienser

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke bruker spesielt mange kronene på kroppspleie. Generelt er jeg skeptisk til å smøre alt for mye stoffer på kroppen. Jeg har en deo fra helsekost uten aluminium, parfymefri ansiktskrem og litt sminke. Som sminkefjerne bruker jeg de geniale sminkepaddene fra Enjo.

Denne kroppsskrubben er superenkel å lage, og inneholder kun tre miljøvennlige ingredienser.

Alle finner du i kjøkkenskapet.

Du trenger

  • 1 dl kaffegrut (du samler brukt kaffegrut i en bolle)
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl kokosolje

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt med en skje.

Ha massen over i en tett boks og sett den i dusjen. Bruk skrubben så ofte du ønsker, den gir deg silkemyk og deilig hud.

Bruk ca en neve skrubb som du fordeler jevnt utover kroppen og skrubber.

Redd for kaffegrut i sluket?

Onkel rørlegger (altså min onkel), sier litt kaffegrut bare er bra for rørene 🙂

kroppsskrubb

Kroppsskrubb

 

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

Klem fra Stine

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.