Påskesmoothie - frisk og fristende smoothie for hele familien
Påskesmoothie - frisk og fristende smoothie for hele familien

Påskesmoothie – frisk og fristende smoothie for hele familien

Påskesmoothie passer fra 10 måneder, da kan du starte med litt melk i mat og yoghurt og andre syrnede meieriprodukter så lenge den er naturell. Barn under 1 år bør ikke få produkter tilsatt probiotika. I Norge finnes probiotiske bakterier i Cultura, Biola og BioQ.

Påskesmoothie – 1 glass

1 dl Mylk havre og mandel, eller annen plantebasert melk. Du kan bytte ut med yoghurt for en syrligere smak

1/2 appelsin

2 never frossen ananas

1/2 banan

1/4 ts gurkemeie

Påskesmoothie - frisk og fristende smoothie for hele familien

Sånn gjør du

Ha havremelk eller annen type melk du vil bruke, i blender. Skrell en halv appelsin å ha den i sammen med ananas, banan og gurkemeie. Hvis du ikke vil ha fruktkjøttet fra appelsinen bruker du bare saften.

Har du ikke frossen ananas kan du tilsette 5-6 isbiter.

Bland til alt har en jevn konsistens og server med en gang. Jeg lager alltid dobbel porsjon, og frys ned som pinneis.

Påskesmoothie - frisk og fristende smoothie for hele familien

Oppskrift på Bare Bra Barnemats mangois finner du her.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.