17. mai - våre beste tips til sunne og enkle oppskrifter

17. mai – våre beste tips til sunne og enkle oppskrifter

17. mai er rett rundt hjørnet og vi gir deg våre aller beste tips til hva du kan lage. Selv om det går helt fint å kjøpe en is på 17. mai, kan det like enkelt å lage noe selv på forhånd. Små barn under 1 år trenger ikke å få tilsatt sukker og da er det perfekt med et næringsrikt alternativ for deg som vil gi is. Køene er ofte lange 17. mai og det kan også være smart å ha noe på lur i veska. Når de små blir sultne så vet vi alle at det må skje NÅ og ikke etter 20 minutter i kø. Selv skal jeg lage opp muffinsene som du finner oppskriften på lenger ned i innlegget.

 

17. mai frokostis med kiwi og jordbær

Passer fra 10 måneder.

Hva passer ikke bedre enn en næringsrik frokostis på 17. mai?

Klikk her for oppskrift.

17. mai - våre beste tips til sunne og enkle oppskrifter

17. mai pinneis i rødt hvitt og blått

Passer fra 10 måneder.

Feire Norge med denne herlige isen.

Oppskriften finner du her.

17.mai pinneis i rødt, hvitt og blått - passer fra 10 måneder

Minimuffins

Passer fra 6 måneder.

Dette er skikkelig saftige minimuffins med havre, frukt og grønnsaker. Helt perfekt å ha i veska på 17. mai når barna er slitne og sultne og køene er lange.

Oppskriften finner du her.

Bare Bra Barnemat Mangois

Passer fra 6 måneder.

Dette er en av våre mest populære oppskrifter!

Oppskrift finner du her.

 

Sjokolademuffins

Passer fra 6 måneder, men i begrensede mengder ettersom kakao også inneholder koffein som de minste ikke bør ha i seg for mye av.

Utrolig gode muffins som er enkle å ta med i stellebagen. Husk å ta med noen ekstra så du har til resten av familien også, disse kommer til å gå unna. Disse kan også lages større og pyntes med krem, jordbær og blåbær som vist på bilde under.

Oppskriften finner du her.

sjokolademuffins proppet med viktige næringsstoffer

Pynt gjerne sjokolademuffinsene som vist under. Vil du lage lyse muffins bytter du ut kakao med en teskje ekte vaniljepulver.

17. mai - våre beste tips til sunne og enkle oppskrifter

17. mai kake

Denne superenkle 17. mai kaken lager du på 1-2-3 og den trenger heller ikke spesielt lang steketid. Gjør det enkelt og pynt med bær som på denne ostekaken eller ta deg tiden til å lage det norske flagget til selveste nasjonaldagen.

Oppskriften finner du her. 

 

Ostekake

Denne friske ostekaken kan du pynte med bringebær og blåbær og da passer den perfekt som en 17. mai kake.

Oppskriften på 17. mai ostekake finner du her.

 

Banankake

Denne banankaken er søtet med naturlig søtning og du kan også gi smaksprøver til de minste.

Her finner du oppskrift på banankaken.

 

 

 

Vi ønsker deg en strålende 17.mai!

 

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.